Mit nyújtunk Önnek?

A siker titka nem csak a megfelelő és innovatív eszközök használatában rejlik, legalább ilyen fontos a munkatársak elkötelezettsége és motiváltsága a feladatvégzés során. A LearnDigitalnál célunk, hogy – akár az Ön munkatársai számára is – élményszerűvé tegyük a munka színvonalának megtartásához, illetve fejlesztéséhez elengedhetetlen tanulási folyamatot legyen szó régi, jól bevált vagy újonnan érkező munkatársakról.

Fejlesztéseink három fő pillére:

  • a tartalom fejlesztése: a megrendelői igények és célok, a résztvevői jellemzők ismeretében a célhoz leginkább illeszkedő felépítésű tananyag tartalom kifejlesztése, bővebben »
  • a tanulási környezet kialakítása: a tananyagtartalmak könnyű hozzáférhetőségét, feldolgozhatóságát, valamint az előrehaladás és az eredményesség követhetőségét biztosító környezet kialakítása,
  • integrálás: az újonnan kifejlesztett, illetve mikrolearning tartalommá átalakított tananyagok integrálása a meglévő, vagy az általunk kialakított új tanulási környezetbe, bővebben ».

Hogyan dolgozunk?

Hisszük, hogy akkor lehet sikeres egy fejlesztés, ha a megrendelővel együtt derítjük fel az igényeket, priorizáljuk a valós szükségleteket és ezen információk mentén alakítjuk ki a megfelelő tanulási környezetet és tananyag tartalmakat, mindig szem előtt tartva a fejlődés, tovább lépés lehetséges perspektíváit a fejlesztés során. Fontos fejlesztési elvünk a modularitás, összekapcsolhatóság biztosítása is legyen szó a tananyag tartalomról, vagy a tanulási környezet funkcionalitásáról, szolgáltatásairól, ezzel is biztosítva az Ön számára az erőforrásaihoz illeszkedő folyamatos fejleszthetőség lehetőségét.

Mindezt tesszük – együttműködő partnereinknek köszönhetően – évtizedes felnőttoktatási, szociális és digitális kompetencia fejlesztési és tanácsadási tapasztalattal.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Mivel dolgozunk?

A digitális tanulás, a teljes digitális világhoz hasonlóan folyamatosan változik, fejlődik. Ezt tesszük mi is: folyamatosan figyeljük a piac és a szakterület változásait a nemzetközi trendeket. Keressük, kipróbáljuk az új megoldásokat, és ha arra alkalmasak beépítjük tartalomfejlesztési folyamatainkba, hogy Önnek mindig innovatív, de időtálló megoldásokat biztosíthassunk munkatársai képzéséhez, fejlesztéséhez.